Communicatieadvies

Een concrete communicatiestrategie, een nieuw logo,  een duidelijke website, een aansprekende advertentie, toffe foto- en videografie, prachtige teksten en een aantrekkelijke social mediafeed. Het kan allemaal!

Als marketingstrateeg help ik dagelijks diverse bedrijven bij het analyseren en optimaliseren van hun marketingwerkzaamheden. 

HOE VAL JE OP IN DE BRANCHE DOOR JEZELF TE ZIJN?

Ik begrijp dat het vertalen van jouw visie naar een concrete strategie niet altijd makkelijk is. Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Jezelf onderscheiden door jezelf en je bedrijf op een unieke manier in de markt te zetten.   

 

Geen langdradig plan

Op een goede manier je klanten benaderen, start met een goede strategie.  Een korte strategie die ingaat op de doelen, doelgroepen, de keuze van je kanalen en de richting voor je content.

Ik houd niet van het noemen van moeilijke marketingtermen, want vaak kunnen dingen veel simpeler uitgelegd worden en helderheid is nu eenmaal belangrijk voor het beste resultaat.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

WIE IS MARIANNE FABER?

Ik werk met ondernemers die écht het verschil willen maken. Jarenlang leerde ik alle kneepjes van het vak als (online) communicatiespecialist bij een digitaal communicatiebureau. Dit was een prachtige periode, maar ik wilde meer. In 2015 startte ik daarom mijn eigen bedrijf.  

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. Ik hou ervan om het zo laagdrempelig als mogelijk te houden. Ik houd niet van het noemen van moeilijke marketingtermen, want vaak kunnen dingen veel simpeler uitgelegd worden en helderheid is nu eenmaal belangrijk voor het beste resultaat.

Advies of inspiratie nodig?

Bel, mail of kom langs.

SCHRIJF JE IN VOOR DE ENTHOUSIASTE COMMUNICATIEMAIL