IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL

Onderscheiden

Mijn missie is om ondernemers te helpen hun zichtbaarheid te vergroten. Jezelf onderscheiden door jezelf en je bedrijf op een unieke manier in de markt te zetten.

WIE BEN IK?

Over Marianne Faber

Ik ben Marianne Faber. Ik ben getrouwd met Stefan en heb 3 kinderen. Yorn van 9, Yfke van 6 en Hero van 1. Kenmerkend voor wie ik ben is mijn flinke dosis levenslust, energie, enthousiasme, openheid en inlevingsvermogen. Ik ben van het aanpakken en doorpakken. De georganiseerde creatieveling. Kan het niet linksom, dan gaan we rechtsom. Ik geniet van alle mooie momenten én ik wacht niet tot er noodzaak is om aan te passen maar kijk liever vooruit.

Ik hou van droge humor, koffie, sporten, sushi, onze Rhodesion Ridgeback, mijn joggingbroek, diepe gesprekken, authentieke echte mensen, lezen en slapen.

Als communicatieprofessional help ik ondernemers, zoals jij, hun zichtbaarheid te vergroten. Zo kunnen zij hun ideale klanten aantrekken. Ik heb al veel ondernemers mogen helpen, die hun bedrijf laten groeien en daarmee ook hun omzet. 

GENOEG OVER MIJ

Laten we kennis maken

Ik ben ontzettend benieuwd naar wie jij bent. Wat is jouw ondernemersverhaal? Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Ik vind het heel belangrijk dat we op één lijn zitten daarom bied ik je een gratis telefonisch strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek geef ik antwoord op al je vragen en geef ik je praktische tips die je direct aan het denken zetten.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

De touwtjes in handen nemen de eindjes aan elkaar knopen en de knopen doorhakken

Marianne Faber

Advies of inspiratie nodig?

Bel, mail of kom langs.

SCHRIJF JE IN VOOR DE ENTHOUSIASTE COMMUNICATIEMAIL